Goede Doelen

Goede Doelen

BEARS in MIND

BEARS in MIND

BEARS in MIND, bekend van Het Berenbos in Ouwehands Dierenpark Rhenen, beschermt de beer in het wild en helpt de beer in nood.

Brandwonden Research Instituut

Brandwonden Research Instituut

De stichting BRI ondersteunt het Brandwonden Centrum te Beverwijk financieel. Het brandwondencentrum in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk is een nationaal en internationaal bekend en zeer gewaardeerd centrum voor de behandeling van patiënten met brandwonden.

ChildsLife

ChildsLife

ChildsLife biedt kinderen kansen op een toekomst zonder armoede door een uitgebreid en duurzaam programma met onderwijs, eten, water, zorg en onderdak

Fokus

Fokus

Zelfstandig wonen met 24-uurs ADL-assistentie op afroep en aanwijzing voor mensen met een ernstige fysieke beperking.

Kansfonds

Kansfonds

Iedereen een thuis. Daarom helpt Kansfonds thuisgeven. Samen ontdekken hoe het anders kan en wat de maatschappelijke oorzaken zijn van ‘geen thuis’.

Milieudefensie

Milieudefensie

Milieudefensie werkt aan een eerlijk en duurzaam Nederland. Aan een samenleving waarin de vervuiler betaalt en duurzame oplossingen bereikbaar zijn voor iedereen.

ParkinsonNL

ParkinsonNL

Echt het verschil maken voor mensen met Parkinson door onderzoek, innovatie en voorlichting.

WIZO Nederland

WIZO Nederland

WIZO is een internationale joodse vrijwilligersorganisatie, geleid door vrouwen. WIZO werft fondsen om de positie van kwetsbare groepen mensen in Israël te verbeteren.